Conquests 08: Neïta (PRE-ORDER)

€19,95
Artikelcode 213118
Jean-Luc Istin | Erion Campanella Avdisha | Olivier Héban

Het laatste restje van de mensheid bestaat uit 5 kolonies, elk met een armada van ruimteschepen die het heelal doorkruisen richting 10 exoplaneten. Hun doel: veroveren!
Scenario Jean-Luc Istin, Nicolas Jarry
Tekeningen Erion Campanella Avdisha
Inkleuring Olivier Héban
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 68
ISBN Hardcover 9789463069533
ISBN Softcover 9789463069540

In de toekomst bestaat de mensheid uit vijf kolonies. Hun armada’s met ruimteschepen zetten koers naar tien exoplaneten. Deze werelden worden bevolkt door intelligente levensvormen. Wie wil overleven heeft maar één keuze: veroveren.

Inquisiteur Evangelisti en zijn medekruisvaarders moeten halt houden op Neïta voor onderhoudswerken die wellicht een jaar zullen duren. Evangelisti had echter nooit verwacht dat hij zich daar zou moeten meten met God om het universum te redden.

De kruisvaarders, die onderweg zijn naar Jerusalem, stoppen op Neïta, waar een kolonie mijnwerkers woont. Inquisiteur Evangelisti ontdekt dat Nazareth Prime een spookstad geworden is. Hij begint een onderzoek dat hem naar het hart van de mijnen leidt, waar hij een wezen ontmoet dat zichzelf Jahwe noemt. Vervolgens duiken de kolonisten plots op in een catatonische staat. Het mysterie van Neïta verdiept zich… 

De HARD- en SOFTCOVER verschijnen half februari 2023, maar zijn nu al te reserveren. Het boek wordt verzonden zodra het beschikbaar is.

Lees ook de scifi knaller ISS SNIPERS!

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen