Conquests 04: Uranië

€19,95
Artikelcode 213114
Jean-Luc Istin | Louis | Olivier Héban

Het laatste restje van de mensheid bestaat uit 5 kolonies, elk met een armada van ruimteschepen die het heelal doorkruisen richting 5 exoplaneten. Hun doel: veroveren!
Scenario Jean-Luc Istin
Tekeningen Louis
Inkleuring Eber Evangelista
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 64
ISBN Hardcover 9789463066679
ISBN Softcover 9789463066686

In de toekomst bestaat de mensheid uit vijf kolonies. Hun armada’s met ruimteschepen zetten koers naar vijf exoplaneten. Deze werelden worden bevolkt door intelligente levensvormen. Wie wil overleven heeft maar één keuze: veroveren.

De Amerikaanse ruimtearmada gelooft dat Uranië, een schijnbaar verlaten planeet, hen vrede en welvaart zal schenken. Uranië is bewoonbaar, ook al lijkt al het intelligente leven al lang geleden verdwenen te zijn. Verspreid over de grote woestijn zijn duidelijke tekenen van een eerdere beschaving te vinden.

Tijdens een expeditie ontdekken twee cyborgs van de ruimtemariniers enkele steden die de uitzonderlijke technologische vooruitgang van hun inwoners aantonen. Het meest verbazingwekkende is het uiterlijk van de eerste bewoners van Uranië. Dat vertoont veel gelijkenissen met het uiterlijk van de mensaap. Bij een archeologische opgraving maakt een wetenschapper per ongeluk de oorzaak van de ondergang van de Uraniërs wakker: Akarus. Het gevecht barst los: Mecha-Gorillas tegen Ruimtemariniers. Niemand weet wie er zal winnen.

Lees ook de nieuwe scifi knaller ISS SNIPERS!

1 beoordelen

4 sterren op basis van 1 beoordelingen

c
25 Nov 2021
Cutting Edge
Deze SF-reeks waarbij steeds een andere planeet ‘veroverd’ wordt, is gepland op 10 delen. Elke aflevering is een afzonderlijk verhaal (en een andere planeet), gemaakt door een ander team. Met dit vierde deel behoudt men voorlopig het hoge niveau. Indrukwekkende tekeningen, veel actie, maar ook wat vernuftige ideetjes over andere beschavingen die SF zo spannend maken. En zoals gewoonlijk komt onze eigen beschaving er niet zo goed uit… (Pep)

https://www.cuttingedge.be/boeken-strips/strips/10282/ces-stripfax-oktober-2021/