Pol 03: Pol en de kerstman

€9,95
Artikelcode 214103
Carla Hansen | Vilhelm Hansen | Thierry Capezzone

Wie kent Pol nu niet. Wereldwijd groeien lezers jong en oud op met de klassieke en nieuwe avonturen van het beertje Pol en zijn vrienden Pingo, Pelle en de Admiraal.
Scenario Thierry Capezzone, Carla Hansen
Tekeningen Thierry Capezzone, Vilhelm Hansen
Inkleuring Yel Zamor
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 48
ISBN Softcover 9789463068390

Nieuw avonturen van Pol en zijn vrienden!

Het is bijna kerst en Pol en zijn vriendjes maken zich grote zorgen. Hoe moeten ze hun verlanglijstjes naar de Kerstman sturen, als er geen postkantoor is? Gelukkig zit Pol boordevol goede ideeën. 
In een tweede avontuur probeert hij een kleine struisvogel die niet in de Kerstman gelooft van diens bestaan te overtuigen, maar dat valt nog niet mee.

1 beoordelen

4 sterren op basis van 1 beoordelingen

d
29 Nov 2022
De Boekenman
Dit album van Pol bestaat uit twee verhalen. In de eerste (en langste) vertelling maakt Pol samen met zijn vrienden een postkantoor om brieven naar de kerstman te sturen. Daarna trekken ze eropuit met de trein om de brieven af te leveren, maar dat loopt niet van een leien dakje. In het volgende verhaal gelooft de struisvogel niet in de kerstman en proberen de vrienden hem op allerlei manieren toch te overtuigen dat de kerstman bestaat.

Dit kerstalbum van Pol is een vlot lezend, tof getekend verhaal dat eerder gericht is op de jongere lezers. Dat merk je onder andere aan het makkelijke taalgebruik en de iets grotere, duidelijkere lettering. Een leuk verhaal dat perfect onder de kerstboom past als klein extraatje voor de jonge lezer!

https://www.instagram.com/deboekenman/