Te paard! 05: Manen in de wind

€9,95
Artikelcode 510805
Laurent Dufreney | Miss Prickly

Op de manege woont een gezellig en kleurrijk clubje paarden en pony’s die, tussen de paardrijlessen door, grappen uithalen, alles in de gaten houden en de ruiters het leven zuur maken!
Scenario Laurent Dufreney
Tekeningen Miss Prickly
Inkleuring
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 48
ISBN Softcover 9789463065375

Een nieuwe aflevering van de belevenissen van Cookie, Kobus, Flash en de anderen. Gegarandeerde volbloed-humor en avonturen die je laten hinniken van het lachen.

Niets beter dan een wandeling om je hoeven lekker los te maken! En dit tochtje verloopt natuurlijk op de manier zoals je gewend bent van onze manege-vrienden: vol verrassingen, grappen en grollen. Terwijl Flash als de bliksem gaat, is Spetter altijd aan de late kant en probeert Xanax zo goed en zo kwaad als het gaat zijn emoties te beheersen... Gelukkig is Jara er om iedereen keurig in het gareel te houden.

Te Paard! is een humorstrip voor paarden- en andere dierenliefhebbers van alle leeftijden! Lees van dezelfde auteurs ook het hilarische avonturen van de Crazy cavia's!

1 beoordelen

4 sterren op basis van 1 beoordelingen

m
15 Jun 2021
Moors Magazine
Te Paard! is een strip voor paardenliefhebbers, andere dierenliefhebbers en gewone liefhebbers van pretentieloze humoristische strips. Je volgt de belevenissen van een aantal manegepaarden, gezien vanuit de paarden, en dat levert hilarische situaties op.

Terwijl Flash als de bliksem gaat, is Spetter altijd aan de late kant en probeert Xanax zo goed en zo kwaad als het gaat zijn emoties te beheersen. Gelukkig is Jara er om iedereen keurig in het gareel te houden. Bijzonder grappig, en geweldig getekend, en met name dat laatste mag best vermeld worden, want het is niet zo eenvoudig om overtuigend paarden te tekenen, en dan ook nog eens zo veel verschillende karakters…

Ik moet bekennen dat ik een zwak heb voor dit soort pretentieloze humoristische strips, vooral als ze zo goed getekend zijn als deze. Hou je daar ook van, dan blijken dit eigenlijk strips voor alle leeftijden te zijn, al zou je denken dat ze voor pubermeisjes gemaakt zijn. Dufreney en Miss Prickley maakten ook de hilarische strip Crazy Cavia’s.