De autoreportages van Margot E01: Modellen met stijl

Olivier Marin | Frank LeClercq

Rosewood Margot is journaliste en schrijft gepassioneerd over auto’s. Tijdens haar avonturen komt ze vele legendarische modellen van auto's tegen.
Scenario Olivier Marin
Tekeningen Frank LeClercq
Inkleuring Callixte
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789463069496

1934, Autosalon van Parijs… Tijdens het Interbellum is de autoproductie in volle groei. Op het grote Parijse evenement wordt de toekomstige Traction 22 aan het publiek gepresenteerd, maar voor constructeur Citroën lopen de zaken moeilijk en bij de ontwikkeling van dit nieuwe model komen heel wat problemen kijken. In de fabriek aan de Quai de Javel wordt volop naar oplossingen gezocht.

En als de promotie van de nieuwe wagen nu eens werd gekoppeld aan een modeshow? Wie weet kan de elegantie van de populaire Margot helpen om die van het automodel in de verf te zetten…

Lees ook de avonturen van Betsy, het stoere nichtje van Margot.

Snelle bestellers krijgen er tevens GRATIS een A3-Kunstdruk bij cadeau. OP=OP!

1 beoordelen

4 sterren op basis van 1 beoordelingen

9
28 Nov 2022
9ekunst.nl
1934, het autosalon van Parijs: De nieuwe Traction 22 wordt voorgesteld. Margot, zangeres, elegant, model, racepilote en nog een hele hoop meer, wordt ingehuurd om de wagen aan te prijzen. Mooie tekeningen in een klare lijnstijl, sterke vrouwen, flitsende wagens en gekonkelfoes achter de schermen maken het album af. Als dit jouw dingetje is en je suspension of disbelief wel tegen een stootje kan, is dit album iets voor jou.

https://9ekunst.nl/2022/11/06/kort-van-stof-september-2022-2/