De autoreportages van Margot 02: De godinnen van de weg

Artikelcode 111802
Olivier Marin | Emilio Van der Zuiden

Parijs, jaren 1960. Rosewood Margot is journaliste en schrijft gepassioneerd over auto’s. Tijdens haar avonturen komt ze vele legendarische modellen van auto's tegen.
Scenario Olivier Marin
Tekeningen Emilio Van der Zuiden, Olivier Marin
Inkleuring
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789058856180

Zomer 1960. Al zonnebadend en shoppend, brengt Margot aan de arm van haar verloofde Louis een romantische vakantie door aan de Franse Rivièra. Op een bochtige kustweg komt ze onverwacht Michelle tegen, een bekende rallyrijdster. Tijdens het ­diner valt het besluit om Margot op kosten van Michelin in een DS te laten meedoen aan een speciale rally. Louis moet een nieuwe band testen die heel wat jaloezie opwekt bij de concurrentie. De obscure en ambitieuze Amerikaanse coureur ­Penelope is echter niet van plan de overwinning te gunnen aan de knappe journaliste...

Ook verkrijgbaar als VOORDEELPAKKET boek 1 t/m 3 (KLIK HIER) en als Collectors Edition boek 1 t/m 3 met dossier (KLIK HIER).

Lees ook De meiden van oom Bob, een afgerond verhaal, getekend door Emilio van der Zuiden. En de avonturen van Betsy, het stoere nichtje van Margot.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen