De avonturen van Betsy 02: Het zilveren spook BEURSEDITIE

Artikelcode 110997
Olivier Marin | Jérome Phalippou

Betsy (het nichtje van Margot) is een nieuwsgierige en onbevreesde jonge vrouw. Voor haar is er niets leuker dan het achterhalen van de geschiedenis van een auto, waar een merkwaardig geheim aan lijkt te kleven.
Scenario Olivier Marin
Tekeningen Jérome Phalippou
Inkleuring
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover

Deze beurseditie werd vervaardigd voor Stripfestival Breda (september 2018) en is gesigneerd door Jérome Phalippou. Laatste exemplaren, dus OP=OP!

- oplage 50 exemplaren
- hardcover: De avonturen van Betsy 2
- luxe sleeve: gesigneerd
- ex-libris: gesigneerd

Fritz Schlumpf is volop aan het onderhandelen over de overname van een champagnemerk met de naam... Schlumpf! In het overnamedossier dat de notaris hem heeft gestuurd vindt hij een foto van een Rolls Royce Silver Ghost... Als fervent liefhebber van oude auto's wil hij die absoluut proberen te bemachtigen voor zijn collectie.

Betsy is de geknipte persoon om naar deze wagen op zoek te gaan. Doortastend als ze is trekt de jongedame meteen op pad, ondanks de karige aanwijzingen waarover ze beschikt. Op haar zoektocht door de Champagnestreek, zogenaamd als Schlumpfs assistente, vindt ze algauw een spoor dat haar naar Troyes leidt...Maar is zij de enige die op zoek is naar dit Zilveren Spook?

Lees in deze reeks ook De autoreportages van Margot, de nicht van Betsy.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen