De autoreportages van Margot 01: Het geheim van de Traction 22

Artikelcode 111801
Olivier Marin | Emilio Van der Zuiden

Parijs, jaren 1960. Rosewood Margot is journaliste en schrijft gepassioneerd over auto’s. Tijdens haar avonturen komt ze vele legendarische modellen van auto's tegen.
Scenario Olivier Marin
Tekeningen Emilio Van der Zuiden, Olivier Marin
Inkleuring
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789058854407

Parijs, september 1959. Margot werkt als stagiaire op de redactie van een autotijdschrift. Ze probeert zich dapper te handhaven in dit typische mannenwereldje, maar wordt door haar collega's niet serieus genomen. Daarom mag ze zich een groot deel van de dag bezighouden met de Zoekertjes, de kleine advertenties.

Ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van de Citroën Traction Avant, krijgt ze haar felbegeerde opdracht voor een reportage. Deze gaat over de 22 pk. Margot weet niet dat het een valstrik is en dat ze daarmee de risee van de redactie dreigt te worden. Want de 22 pk is een spookauto, waarvan niemand iets af weet. Of bijna niemand...

Ook verkrijgbaar als VOORDEELPAKKET boek 1 t/m 3 (KLIK HIER) en als Collectors Edition boek 1 t/m 3 met dossier (KLIK HIER).

Lees ook De meiden van oom Bob, een afgerond verhaal, getekend door Emilio van der Zuiden. En de avonturen van Betsy, het stoere nichtje van Margot.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen