Sky Doll Collection Collection 01+02 VOORDEELPAKKET

€39,90 €37,95
Artikelcode 212600
Canepa | Barbucci | diversen

Sky Doll Lacrima Christi Collection bundelt zes fragmenten uit het leven van Agape en Ludovica. Zes verhalen die soms grappig zijn, vaak dramatisch, maar altijd sensueel en opwindend.
Scenario Barbara Canepa
Tekeningen Alessandro Barbucci, Afif Khaled, Benjamin, Enrique Férnandez, Gradimir Smudja, Mickaël Bourgoin, Riff Reb's
Inkleuring diversen
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 136
ISBN Hardcover 9789463063937

Dit voordeelpakket bevat twee boeken vol kortverhalen.

SkyDoll Spaceship Collection is een verzameling verhalen uit het leven van Noa, de synthetische pop met een veelbewogen bestaan.

Het zijn zes verhalen waarin Noa verschillende vakken uitoefent, waarvan sommige toch heel eigenaardig. Wat dacht je van het vak van een cowgirl die een kudde simili-koeien probeert te redden van een melkzuigersplaag? Of van de sexy heldin in animatietekeningen? Of de chauffeuse van een limo waarin zich allerlei dubieuze zaakjes afspelen?

Sky Doll Lacrima Christi Collection bundelt zes fragmenten uit het leven van Agape en Ludovica. Zes verhalen die soms grappig zijn, vaak dramatisch, en altijd sensueel en opwindend.

De planeet Papathea heeft twee gezichten: pausin Ludovica en Agape. De eerste is lichamelijk, spectaculair, bloederig. De tweede spiritueel, maagdelijk, etherisch en onbereikbaar. In werkelijkheid verbergt Ludovica onder haar woede een heftig verlangen zich te doen gelden, een kwellende dorst naar liefde. Ze werden de twee zussen genoemd, toen ze indertijd samen over de planeet heersten. Ze waren uit duizenden kandidaten gekozen tijdens een wereldwijde wedstrijd, om de complexiteit en de contradicties van de religie een gezicht te geven.

Sky Doll is een scifi-fantasy van Allesandro Barbucci (Ehko) en Barbara Canepa (END).

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen