Sky Doll Collection 2: Lacrima Christi

€19,95
Artikelcode 213152
Canepa | Barbucci | diversen

Sky Doll Lacrima Christi Collection bundelt zes fragmenten uit het leven van Agape en Ludovica. Zes verhalen die soms grappig zijn, vaak dramatisch, maar altijd sensueel en opwindend.
Scenario Barbara Canepa
Tekeningen Alessandro Barbucci, Afif Khaled, Benjamin, Enrique Férnandez, Gradimir Smudja, Mickaël Bourgoin
Inkleuring diversen
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 72
ISBN Hardcover 9788463062763

De planeet Papathea heeft twee gezichten: pausin Ludovica en Agape. De eerste is lichamelijk, spectaculair, bloederig. De tweede spiritueel, maagdelijk, etherisch en onbereikbaar. In werkelijkheid verbergt Ludovica onder haar woede een heftig verlangen zich te doen gelden, een kwellende dorst naar liefde.

Achter de onverstoorbare stilte van Agape, daarentegen, gaat een complexe en verontrustende ziel schuil. Zij draagt een geheim met zich mee dat de loop van de geschiedenis van het melkwegstelsel gaat bepalen. De twee zussen, zoals ze indertijd werden genoemd, toen ze samen over de planeet heersten, werden gekozen uit duizenden kandidaten om de complexiteit en de contradicties van de religie te vertegenwoordigen...

Ze werden de twee zussen genoemd, toen ze indertijd samen over de planeet heersten. Ze waren uit duizenden kandidaten gekozen tijdens een wereldwijde wedstrijd, om de complexiteit en de contradicties van de religie een gezicht te geven. “Sky Doll Lacrima Christi Collection” bundelt zes fragmenten uit het leven van Agape en Ludovica. Zes verhalen die soms grappig zijn, vaak dramatisch, en altijd sensueel en opwindend.

Sky Doll is een scifi-fantasy van Allesandro Barbucci (Ehko) en Barbara Canepa (END).

Snelle bestellers krijgen bij de hardcover GRATIS een luxe A3-kunstdruk bij cadeau (alleen bij eerste uitzet, OP=OP!).

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen