Sky Doll VOORDEELPAKKET 01 tm 04

€79,80 €69,95
Artikelcode 212605
Alessandro Barbucci | Barbara Canepa

Ontdek dé cultklassieker onder de strips! De combinatie van oogstrelend tekenwerk en haar buitenaardse inkleuring maken van Sky Doll een genot om te beleven. Compleet in 5 delen.
Scenario Alessandro Barbucci
Tekeningen Barbara Canepa
Inkleuring Barbara Canepa
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789463064019

Dio is dood. Zijn lijk ligt op het kantoor van Heaven Spaceship Wash, een astrowasserette zoals er wel meer zijn op de planeet Papathea. Maar wat is het verband tussen de Schepper van het heelal en de kunstpop die voor zinnelijk genot is geschapen en van planeet naar planeet zwerft? Waarom is zij omgeven door rampen zoals een atoomkern is omgeven door elektronen?

Misschien weet de pausin iets, misschien voorvoelt zij iets. Misschien wordt het geheim bewaakt door de geheimzinnige inwoners van de Witte Stad. Of misschien is het veel eenvoudiger: niemand weet iets. Maar ongetwijfeld, als de waarheid op de grote dag tot ontploffing komt, is het al te laat. Voor iedereen.

  • 1: De Gele Stad
  • 2: Aqua
  • 3: De witte stad
  • 4: Sudra

Sky Doll is een 5-delige scifi-fantasy getekend door Allesandro Barbucci (Ehko) en geschreven + ingekleurd door Barbara Canepa (END). Lees ook de Sky Doll Collections met diverse kortverhalen.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen