Inferno VOORDEELPAKKET 01+02 - CAVA

€39,90 €37,95
Artikelcode 114403
Philippe Pinard | Antoine Crespin

1943: De totale vernietiging van de oude Hanzestad is het begin van de beruchte "bommentapijt"-strategie, die in tal van Duitse steden dood en vernieling zal zaaien.
Scenario Philippe Pinard
Tekeningen Antoine Crespin
Inkleuring Antoine Crespin
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 104
ISBN Hardcover

Tot en met 31 december 2023 ontvang je bij aankoop van drie HC strippakketten naar keuze GRATIS een unieke SABOTEUSES Cava-fles, getekend door Thomas Du Caju!

De pakketten bevatten tweeluiken (een afgerond verhaal in twee delen) en complete verhalen. De deelnemende strippakketten zijn te herkennen aan CAVA in de titelnaam.

-----------------

Dit voordeelpakket bevat Inferno boek 1 + 2. Ieder deel vormt een compleet verhaal.

"Wie zou ooit kunnen vertellen over het bloed en alle geselingen die zich daar voltrokken? Ook de rijkste taal zou, zelfs in haar meest uitvoerige bewoordingen, tekortschieten." - Dante, De Hel

Juli 1943. De meest bloedige reeks luchtaanvallen van de hele Tweede Wereldoorlog is ingezet. Codenaam: Gomorra. Een Anglo-Amerikaanse armada van 800 bommenwerpers stort elke dag en nacht zo'n 9000 ton bommen uit boven Hamburg en zijn scheepswerven. De totale vernietiging van de oude Hanzestad is het begin van de beruchte "bommentapijt"-strategie, die in tal van Duitse steden dood en vernieling zal zaaien.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen