Inferno 02: Coastal Command

€19,95
Antoine Crespin

Intrigerende verhalen over de Tweede Wereldoorlog. Ieder deel van Inferno is een compleet verhaal.
Scenario Antoine Crespin
Tekeningen Antoine Crespin
Inkleuring Antoine Crespin
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 56
ISBN Hardcover 9789463069526

September 1943... Op een Britse luchtmachbasis arriveren nieuwe piloten voor de Bristol Beaufighter Mk VI. Ze komen van escadrilles uit Lancaster om met deze nachtjagers te vliegen, klaar om te worden ingezet als jachtbommenwerper, bij aanvallen op schepen of bij grondaanvallen. De missies volgen elkaar op en worden steeds gevaarlijker. Maar het uiteindelijke doel van de piloten is met een Mosquito te vliegen, en daarvoor moeten ze eerst dit allemaal overleven…

Ieder deel van Inferno is een compleet verhaal.

Snelle bestellers krijgen er tevens GRATIS een A3-Kunstdruk bij cadeau. OP=OP!

1 beoordelen

3 sterren op basis van 1 beoordelingen

s
01 Dec 2022
Striptip.nl
In september 1943 worden de vier piloten uit deel 1 opgeleid om te vliegen in zogenaamde Beaufighters. Tijdens de opleiding is er ook tijd voor vertier en wordt er wat afgeflirt. Een ongeluk zorgt ervoor dat Jack en Chris een aantal maanden worden uitgeschakeld. Na hun herstel worden ze ingezet voor een aanval op enkele Duitse schepen die in een Noors fjord liggen.

Zeer realistisch getekende vliegtuigen en mensen, mooi om te zien. Met name de luchtgevechten boven zee en de besneeuwde fjorden zien er geweldig uit. Dat verandert niks aan het feit dat het verhaal niet echt blijft hangen. (MD)

https://www.striptip.nl/strip-speeddates/de-strip-speeddates-van-november-2022/