Enola & de fantastische fabeldieren 04: De yeti die geen honger meer had

Artikelcode 503004
Joris Chamblain | Lucile Thibaudier

Een fantasierijk verhaal over Enola die fabeldieren helpt met hun kwalen. Haar liefde voor dieren straalt er vanaf. Ze laat de dieren niet in de steek en vertrekt niet eerder voordat ze het probleem heeft opgelost.
Scenario Joris Chamblain
Tekeningen Lucile Thibaudier
Inkleuring
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 32
ISBN Softcover 9789464840902

Elke maand wordt er eten gebracht naar de yeti, een dier in de hoge besneeuwde bergen, om hem te bedanken voor zijn daad: honderd jaar geleden beschermde hij vier monniken die in de sneeuw vastzaten tegen de aanval van tijgers. Maar het eten blijft al een tijdje onaangeroerd liggen. De monniken zijn bang dat er iets ergs is gebeurd met hun beschermer. Enola en haar trouwe metgezel Maneki worden erbij gehaald om het mysterie op te lossen. De dag na de aankomst van het meisje moet er weer eten gebracht worden en de monniken vrezen een nieuwe aanval van de sneeuwtijgers. Onderweg ontdekken Enola en haar metgezellen dat er ook jagers naar het mythische beest zoeken. Zullen ze op tijd zijn om de yeti te redden?

Enola & de fantastische fabeldieren zijn leuke korte fantasy-strips voor jonge lezers. Geschreven door Joris Chamblain (Het dagboek van Cerise).

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen