Dune, Huis Harkonnen: PAKKET 01+02 (+stofomslag)

€59,90 €57,95
Brian Herbert | Kevin J Anderson | Michael Schelfer | Fran Galán

De tweede reeks van de officiële prequel van het baanbrekende DUNE. Een graphic novel in 3 delen.
Scenario Brian Herbert, Kevin J. Anderson
Tekeningen Michael Schelfer, Fran Galán
Inkleuring Patricio Delpeche
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 224
ISBN Hardcover 9789464841183

De tweede reeks van de officiële prequel van het baanbrekende DUNE. Een graphic novel in 3 delen.

Dune, Huis Harkonnen ontsluiert het sluimerende conflict tussen geliefde personages en bittere vijanden! Lees hoe de jonge jaren van iconische personages als Gurney Halleck, Vrouwe Jessica en Liet Kynes gevormd worden door de complexe en wrede manipulaties van Huis Harkonnen en zo de toekomst bepalen!

Welke moeilijke keuzes verscheuren Leto omdat Baron Harkonnen complotten smeedt tegen Huis Atreides, maar ook tegen de Bene Gesserit en de Keizer zelf? En wie bespioneert Hertog Atreides vanop een veilige afstand? Deze gevaarlijke figuur zal belangrijk zijn voor toekomst van de Hertog en zijn nageslacht…

KLIK HIER voor de gelimiteerde Collectors Editions.

De tweede speelfilm van Dune verschijnt maart 2024. Zie hier de trailer:

1 beoordelen

4 sterren op basis van 1 beoordelingen

9
09 May 2024
9e KUNST.nl
Uitgeverij Silvester springt flux op de kar van de release van de tweede Dune film en overspoelt de markt met afgeleiden in stripvorm. Deze Huis Harkonnen is, na Huis Atreides, de tweede prequel en zal, normaal gezien nog opgevolgd worden door Huis Corrino. De focus op Huis Harkonnen, wrede schurken van heb ik jou daar, scoort al meteen heel wat punten, al blijft het irritant dat de makers onophoudelijk alles tot in de puntjes willen duiden en uitleggen via de dialogen. Dat zorgt voor heel wat onnatuurlijk taalgebruik, wat op de duur tegen gaat staan. Wij hebben hier thuis twee kinderen lopen die constant zeggen wat ze gedaan hebben, doen en straks zullen doen, en dat kunnen we nog net verdragen, maar van helden in een episch sciencefictionepos verwachten we wel wat meer – of juist minder. Los van dat soort schoonheidsfoutjes zijn de tekeningen prachtig, de plottwists verrassend genoeg en de ontploffingen legio. Een onmisbare strip voor de fans van Dune en sciencefiction in het algemeen.

https://9ekunst.nl/2024/05/06/kort-van-stof-april-2024/