Dune: De graphic novel 1 (PRE-ORDER)

€29,95
Artikelcode 310103
Frank Herbert | Brian Herbert | Kevin J Anderson | Raul Allen

De definitieve graphic novel adaptatie van Dune, de grensverleggende sciencefiction klassieker van Frank Herbert!
Scenario Frank Herbert, Brian Herbert, Kevin J. Anderson
Tekeningen Raul Allen
Inkleuring Patricia Martin
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 178
ISBN Hardcover 9789463066747

Dune, het epische sciencefictionmeesterwerk van Frank Herbert, speelt zich af in een verre toekomst, te midden van een gigantische interstellaire feodale maatschappij en vertelt het verhaal van Paul Atreides die, samen met zijn familie, de heerschappij over de woestijnplaneet Arrakis overneemt.

Dune is een verbluffende mix van avontuur en mysticisme, politiek en natuur. Een machtig en fantastisch verhaal dat een unieke kijk op ons universum biedt en nu getransformeerd wordt naar iets nieuws in graphic novel formaat. De adaptatie van Brian Herbert en Kevin J. Anderson behoudt de integriteit van het originele boek, de magnifieke illustraties van Raul Allen en Patricia Martin en de covers van Bill Sienkiewicz brengen het boek tot leven voor een nieuwe generatie lezers.

Deze graphic novel (+stofomslag) verschijnt eind februari 2021, maar is nu al te reserveren. Het boek wordt verzonden zodra het beschikbaar is. Snelle bestellers krijgen bij de hardcover GRATIS een luxe A3-kunstdruk bij cadeau (alleen bij eerste uitzet, OP=OP!).

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen