Dune, graphic novel van de film 01 (+stofomslag) (PRE-ORDER)

Sturges | Johnson | Zid | Nieman

De officiële graphic novel-bewerking van Denis Villeneuve’s epische film Dune!
Scenario Lilah Sturges
Tekeningen Drew Johnson
Inkleuring Zid
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 128
ISBN Hardcover 9789464841367

De officiële graphic novel-bewerking van Denis Villeneuve’s epische eerste Dune-film! Dit boek vertelt het verhaal van de heroïsche levensweg van Paul Atreides (in de films en ook in deze graphic novel gespeeld door Timothée Chalamet).

Dune is een mythische en emotioneel geladen heroïsche reis en is gebaseerd op de baanbrekende roman van Frank Herbert. Dune vertelt het verhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman met een lotsbestemming die hij zelf initieel niet kan doorgronden. Paul moet naar Arrakis, de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en zijn volk veilig te stellen. Ondertussen bevechten kwaadaardige krachten elkaar in een groot conflict over Spice, de kostbaarste grondstof ooit en enkel en alleen te vinden op Arrakis. Spice kan wellicht het grootste potentieel van de mensheid ontsluiten, maar enkel diegenen die hun angst kunnen overwinnen zullen overleven.

Striplegende Bill Sienkiewicz, die in 1984 de originele Dune-strip voor Marvel tekende, keert terug naar het Dune-universum en ontwierp de cover voor deze graphic novel. Het scenario werd bewerkt door schrijfster Lilah Sturges. Dit boek is getekend door Drew Johnson met inkleuring van Zid. Aanvullend is er artwork van de veelgeprezen Britse scifi- en striptekenaar John Ridgway (Doctor Who) en de legendarische Tim Sale (Batman: Long Halloween).

Deze hardcover (+ stofomslag) verschijnt eind april 2024, maar is nu al te reserveren. Het boek wordt verzonden zodra het beschikbaar is.

KLIK HIER voor de gelimiteerde Collectors Edition.

De tweede speelfilm van Dune verscheen in 2024. Zie hier de trailer:

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen