Vampire State Building (+stofomslag) (PRE-ORDER)

Artikelcode 810003
Ange | Renault | Charlie Adlard

De scenaristen van De Orde van de Drakendridders en de tekenaar van Walking Dead bundelen hun krachten voor een nagelbijtende horror-ervaring!
Scenario Ange, Patrick Renault
Tekeningen Charlie Adlard
Inkleuring Sébastien Gérard
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 112
ISBN Hardcover 9789464840810

Terry Fisher, een jonge soldaat die op het punt staat om op missie te vertrekken, spreekt met zijn vrienden af op de top van het Empire State Building voor een afscheidsfeestje. Vanuit het niets valt een zwerm vampiers de wolkenkrabber aan en begint iedereen af te slachten. De 102 etages van de wolkenkrabber zijn een dodelijke valstrik geworden. Terry ontdekt dat hij en z'n vrienden het moeten opnemen tegen U'tluntla, de verschrikkelijke vampiergod die eeuwenlang in het gebouw zat opgesloten. Verliezen betekent dat het leger gruwelijke monsters zich over de stad zal verspreiden...

Vampire State Building is een compleet verhaal! De scenaristen van De Orde van de Drakendridders en de tekenaar van Walking Dead bundelen hun krachten voor een nagelbijtende horror-ervaring!

Deze hardcover (+stofomslag) verschijnt eind oktober 2023, maar is nu al te reserveren. Het boek wordt verzonden zodra het beschikbaar is.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen