ST EX (Saint-Exupéry) ETOILE EDITION

Bernard Chabbert | Romain Hugault

176 pagina's dikke geïllustreerde biografie over het leven Antoine de Saint-Exupéry, vliegenier van de Aeropostale en auteur van 'De Kleine Prins'.
Scenario Bernard Chabbert
Tekeningen Romain Hugault
Inkleuring Romain Hugault
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 176
ISBN Hardcover 9789463065269

DEZE TITEL IS UITVERKOCHT!

Ben je Romain Hugault liefhebber en hou je van bijzondere dingen? Dan is deze zeer gelimiteerde Etoile Edition voor jou!

In samenwerking met Romain Hugault hebben we de skyline van New York uitvergroot naar een unieke IXXI-wandplaat van maar liefst 1 meter hoog en 2,8 meter breed! Deze enorme wandplaat bestaat uit 70 platen en wordt in een handige opbergdoos meegeleverd.

- Luxe hardcover 'ST EX' met andere covertekening
- Rode linnen rug
- IXXI wandplaat (1 x 2,8 meter)
- 1 door Romain Hugault gesigneerde A4 ex-libris
- oplage slechts 10 exemplaren, genummerd, OP=OP!

Met bijna 200 miljoen verkochte exemplaren behoort De kleine prins sinds het bestaan van de schrijfkunst tot de meest gelezen boeken van de wereld... De auteur, Antoine de Saint-Exupéry, bijgenaamd Saint Ex, was een tegenstrijdige persoonlijkheid. Iedereen kent zijn naam, en weet dat hij een van de piloten was die geschiedenis hebben geschreven met Aéropostale, en tijdens de oorlog is omgekomen...

Bovenal heeft die karakteristieke kerel echter een bijzonder veelbewogen bestaan van 44 jaar geleid en tijdens zijn korte leven zag hij kans om tien romans te schrijven, die tekenend zijn voor de twintigste eeuw. Het komt allemaal voorbij in dit boek, geschreven door journalist-piloot Bernard Chabbert, de zoon van een andere vliegenier van Aéropostale, die bevriend was met Saint Ex. De schitterende illustraties zijn gemaakt door een uitzonderlijke illustrator-piloot: Romain Hugault (Angel Wings).

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen