Angel Wings 04: Paradise Birds

€19,95
Artikelcode 114304
Romain Hugault | Yann

Een Tweede Wereldoorlog avontuur in de Pacific. Van de auteurs van De Nachtuil en Edelweiss.
Scenario Yann
Tekeningen Romain Hugault
Inkleuring Romain Hugault
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789463062886

Het begin van de tweede cyclus!

WASP-pilote Angela McCloud kreeg van de OSS de opdracht de tournee door de Pacific te begeleiden van de behoorlijk opgefokte pin-up Betty Lutton, die het moreel van de troepen moet versterken. Die degradatie tot taxichauffeur zint onze heldin allerminst, tot ze erachter komt dat die schijnbare routineklus als dekmantel dient voor een geheime operatie die, als ze slaagt, een massale afslachting van Amerikaanse soldaten kan voorkomen bij een mogelijke landing op de Japanse kusten.

Angel Wings is een Tweede Wereldoorlog-avontuur van topduo Yann en Romain Hugault (De Nachtuil, Edelweiss).

1 beoordelen

4 sterren op basis van 1 beoordelingen

s
17 Jun 2021
Strip Tip
WASP-pilote Angela McCloud kreeg van de OSS de opdracht de tournee door de Pacific te begeleiden van de behoorlijk opgefokte pin-up Betty Lutton, die het moreel van de troepen moet versterken. Die degradatie tot taxichauffeur zint onze heldin allerminst.

angel wingsTot ze erachter komt dat die schijnbare routineklus als dekmantel dient voor een geheime operatie die, als ze slaagt, een massale afslachting van Amerikaanse soldaten kan voorkomen bij een mogelijke landing op de Japanse kusten.

In de Angel Wings reeks is dit vierde album de start van een nieuwe serie: Pacific. Zwaargewichten Yann en Hugault zitten in de cockpit en dat werpt natuurlijk geen bommen maar grafische vruchten af. Waar liefhebbers van het genre al likkebaardend de pagina’s omslaan, geldt dat niet minder voor de algemene stripliefhebber, en dat is knap.

De historische vliegtuigen, auto’s, actiescenes: alles is om door een ringetje te halen zo mooi. En als er dan eens een prachtige vrouw voorbijschuift is dat alleen maar mooi meegenomen natuurlijk :). Serieus: het verhaal leest als een trein en doet wat het moet doen. Ons reikhalzend uitzien naar meerrrr!