Edelweiss: INTEGRAAL groot formaat

€79,95
Artikelcode 113208
Yann | Romain Hugault

Edelweiss is een Eerste Wereldoorlogavontuur van de auteurs van Angel Wings en De Nachtuil!
Scenario Yann
Tekeningen Romain Hugault
Inkleuring Romain Hugault
Groot formaat 28 x 37,5 cm
Pagina's 144

Beleef de klassieke verhalen van Yann en Romain Hugault alsof je er zelf bij bent! Dit zijn integralen die je niet mag missen.

EDELWEISS (WO 1) en DE NACHTUIL (WO 2) voor het eerst integraal op groot formaat, inclusief leeslint en genummerde prent! Deze luxe edities worden vervaardigd in een oplage van 400 exemplaren. Op=op!

- groot formaat luxe hardcover (28,2 x 37,6 cm)
- binnenwerk 144 pagina’s kleur
- bevat 3 delen van Edelweiss
(compleet verhaal)
- inclusief leeslint 
- genummerde A4-formaat ex-libris
- oplage 400 exemplaren
- verkoopprijs €79,95

De integralen van Edelweiss en De Nachtuil samen voor €149,95, hier te bestellen.

Over het verhaal:

1917, Boven de loopgraven van de slagvelden in Noord-Frankrijk en Vlaanderen, waar wanhopige fransozen en gedesillusioneerde punthelmen elkaar in de modder afslachten, creëren Franse en Duitse vliegers iets geheel nieuws. Ze vechten boven de linies genadeloze duels in de lucht uit, elke dag weer. Op een dag verschijnt er aan de hemel een Duits toestel, een Albatros, een dubbeldekker met een fraaie edelweiss op de bovenste vleugel. De piloot met de edelweiss, zoals hij direct al genoemd wordt, zaait dood en verderf in het Ooievaareskader, het elite-eskader van de piepjonge Franse luchtmacht.

Waarom schrikt de onverschrokken toppiloot Henri Castillac, door iedereen erkend als een van de besten in het luchtgevecht, wanneer de piloot met de edelweiss zich in de strijd mengt? Heeft het misschien iets te maken met het akelige geheim dat Henri en zijn broer Alphonse met elkaar delen? En waarom is Alphonse, net als zijn broer een eersteklas piloot, de luchtmacht uit gegooid?...

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen