Boven de wolken 02: Gevechten

€7,95
Artikelcode 110552
Regis Hautiere | Romain Hugault

Het verhaal over twee vliegeniers die vrienden worden, totdat ze beiden verliefd worden op hetzelfde meisje. Compleet verhaal in 2 delen van de tekenaar van Angel Wings.
Scenario Regis Hautiere
Tekeningen Romain Hugault
Inkleuring Davide Fabbri
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789058853905
ISBN Softcover 9789058856395

De Franse toppiloot Pierre Lucas-Ferron wordt gered door de Amerikaanse toppiloot Allan Thompson. Hij was neergestort in de Andes. De twee vliegers worden vrienden. Boven de wolken delen ze hun liefde voor vliegen, aan de grond zitten ze achter hetzelfde meisje aan. Pierre verdwijnt nadat hij bijna om het leven komt bij een crash. Allan geeft zich vrijwillig op voor de oorlog in Europa. Daar ontmoetten de twee gewezen vrienden elkaar opnieuw. Ze vechten vooral tegen elkaar ook al zijn ze bondgenoten. Ze strijden zij aan zij, van aangezicht tot aangezicht...

Tekenaar Romain Hugault (Angel Wings) en scenarist Régis Hautiere maakten samen een prachtig en bovenal goed gedocumenteerd tweeluik. Het luchtvaartepos is getekend met veel gevoel voor detail. De serie heeft ook niet voor niets de zegen van het Franse luchtvaartmuseum bij Parijs.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen