Rei-Sen Pacific 01 ETOILE EDITION (PRE-ORDER)

€399,95
Olivier Speltens

Een driedelig verhaal over Japanse piloten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Van de auteur van 'De hel van het Oostfront' en 'Afrikakorps'.
Scenario Olivier Speltens
Tekeningen Olivier Speltens
Inkleuring Olivier Speltens
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 64
ISBN Hardcover 9789464841268

Verzamelaars en liefhebbers van het werk van Olivier Speltens willen deze Luxe Etoile Edition ­absoluut niet missen!

In samenwerking met de auteur wordt één illustratie uit Rei-Sen Pacific 1 uitvergroot naar een unieke IXXI-wandplaat van 1,2 meter hoog en 1,8 meter breed! Deze enorme wandplaat bestaat uit zo'n 54 platen en wordt in een handige opbergdoos meegeleverd.

• Luxe hardcover 'Rei-Sen Pacific' deel 1 met speciale covertekening
• Linnen rug
• FIRST DAY PRINT boekenlegger (alleen bij eerste uitlevering)

• Schets- en informatiedossier
• 1 door Olivier Speltens gesigneerde A4 ex-libris
• IXXI wandplaat (120 x 180 cm)
• Oplage slechts 10 exemplaren, genummerd, OP=OP!

In april 1942, enkele maanden na de brutale aanval van de Japanse Keizerlijke Luchtmacht op Pearl Harbor, is de stemming onder de Japanse piloten nog steeds opperbest. In Lae, Nieuw-Guinea, voeren Daisuke en Kenji hun opdrachten uit met het puikje van de Japanse luchtmacht. Maar er breken moeilijkere tijden aan, nu de Amerikaanse luchtmacht steeds sterker wordt en elke dag opnieuw Japanse stellingen bombardeert...

Rei-Sen Pacific is een driedelig verhaal over Japanse piloten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Geschreven en getekend door Olivier Speltens (De hel van het Oostfront, Afrikakorps).

Deze superdeluxe hardcover (+IXXI wandplaat) verschijnt half april 2024, maar is nu al te reserveren. Het boek wordt verzonden zodra het beschikbaar is.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen