Portugal

€39,95
Artikelcode 310702
Cyril Pedrosa
In het grensgebied van de 'autofictie' schetst Pedrosa (Drie Schimmen) een humoristisch en kleurrijk verslag vol spontane emotie, een essentieel verhaal over de zoektocht naar de eigen identiteit.
Scenario Cyril Pedrosa
Tekeningen Cyril Pedrosa
Inkleuring Cyril Pedrosa
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 272
ISBN Hardcover 9789058859978

Soms verliest het leven al zijn kleur. Striptekenaar Simon Muchat maakt een creatieve en existentiële crisis door. Wanneer hij een paar dagen te gast is in Portugal, vindt hij als bij toeval iets wat hij er helemaal niet was komen zoeken: de geuren van zijn ­kindertijd, de sfeer en de geluiden van vervlogen vakanties, het licht van de Portugese zon en de warme hartelijkheid van een vergeten familie.

Wat is het geheim van de familie Muchat? Waarom voelt Simon zich nergens thuis? En waarom raakt deze taal, die hij niet verstaat, hem zo tot in het diepst van zijn ziel? De zoektocht naar zijn afkomst biedt hem antwoorden en weer nieuwe vragen, en naarmate hij stukje bij beetje zijn eigen geschiedenis ontrafelt, krijgt Simons bestaan opnieuw kleur.

In het grensgebied van de 'autofictie' schetst Cyril Pedrosa (Drie Schimmen) een humoristisch en kleurrijk verslag vol spontane emotie, een essentieel verhaal over de zoektocht naar de eigen identiteit.

Portugal won in Angouleme de Albumprijs van FNAC. 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen