Donjon Monsters 13: Ontwaak en sterf

€19,95
Artikelcode 210671
Joann Sfar | Lewis Trondheim | David B.

De geschiedenis van de Donjon, de slottoren van de serietitel, wordt door Joann Sfar en Lewis Trondheim in verschillende tijdperken en evenveel reeksen verteld. Met draken, eenden én konijnen!
Scenario Joann Sfar, Lewis Trondheim
Tekeningen David B.
Inkleuring Walter
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789464840582

In Donjon Monsters komen bijfiguren uit de wereld van Donjon aan bod. Zo hebben we Jan-Jan de Boeman leren kennen, kennis genomen van het liefdesverdriet van Biscarra de Reus en van de wapenfeiten van Marvin de Rode. Elk album in deze reeks is van de hand van een andere tekenaar.

Wat is er gebeurd met de Wachter, die een skelet is geworden? Tussen Zenit en Avondschemer nemen Lewis Trondheim, Joann Sfarr en David B. ons mee naar een fascinerende en spookachtige wereld.

De Wachter ontwaakt onder de grond, als skelet tussen andere skeletten. Met naast hem Alexandra, de liefde van zijn leven. Hij is meester over zijn gedachten, maar niet over zijn bewegingen of zijn geheugen. Waar zijn ze|? Waarom laat hij zich leiden door een stem, die vreemd genoeg veel lijkt op die van Marvin? En waarom moeten ze Herbert aanvallen?

Lees van Lewis Trondheim ook Kobijn en Het eiland Bourbon 1730.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen