Donjon Avondschemer 112: Demonenbestrijders

Artikelcode 210672
Joann Sfar | Lewis Trondheim | Obion

De geschiedenis van de Donjon, de slottoren van de serietitel, wordt door Joann Sfar en Lewis Trondheim in verschillende tijdperken en evenveel reeksen verteld. Met draken, eenden én konijnen!
Scenario Joann Sfar, Lewis Trondheim
Tekeningen Obion
Inkleuring Walter
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789464840599

Na Donjon Avondschemer 106 komt Obion terug met zijn tekeningen om een vervolg te geven aan de somberste cyclus van de Donjon-saga. Welke gevaren moeten onze helden trotseren nu de planeet Terra Amata weer gereconstrueerd wordt?

De Zwarte Entiteit is verslagen. Terra Amata is opnieuw samengesteld. Marvin de Rode en Zakûtu doorkruisen de planeet, op zoek naar avonturen. Ze komen talloze personen van allerlei soorten en leeftijden tegen die proberen het jonge konijn te doden. Hun vreemde gedrag betekent maar één ding: ze zijn bezeten. Maar wie zit er achter die agressie?

Lees van Lewis Trondheim ook Kobijn en Het eiland Bourbon 1730.

1 beoordelen

3 sterren op basis van 1 beoordelingen

s
31 Jan 2024
Striptip.nl
Marvin de Rode wordt geconfronteerd met allerlei figuren die hem willen vermoorden, terwijl ze zijn naam roepen. “Marvin!!!” Niet leuk natuurlijk, want nu is hij genoodzaakt ze om te brengen. Samen met krijgster Zakûtu, die wel of niet zijn minnares dan wel geliefde is, gaan ze op zoek naar de demon die erachter lijkt te zitten. Ze moeten wel haast maken, want de demon krijgt steeds meer wezens in zijn macht en hij wil vernietiging!

Het 44e album in het Donjon-universum. De vaart zit er weer goed in, humor, spanning en actie wisselen elkaar af. De wisselwerking tussen ‘held’ Marvin en de nuchtere Zakûtu is erg grappig. De tekeningen van Obion, zijn 9e album alweer in de reeks, zijn lekker los. Dit is echt zo’n reeks die je helemaal wil verslinden wanneer je er eenmaal mee besmet raakt. (MD) ***

https://www.striptip.nl/strip-speeddates/de-strip-speeddates-van-januari-2024/