De Engelsman die niet van vuurwapens houdt: COMPLEET VERHAAL HC 01 tm 04

€79,80 €74,95
Artikelcode 117205
Lupano | Salomone

De Engelsman die niet van vuurwapens houdt is het meeslepende verhaal van een ware helletocht in het Wilde Westen. Kleurrijke types gaan gezamenlijk op weg naar... Ja, waar naartoe eigenlijk? En gaan ze wel gezamenlijk? Of zijn ze e
Scenario Wilfrid Lupano
Tekeningen Paul Salomone
Inkleuring Simon Champelovier
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 208
ISBN Hardcover 9789463067379

Dit voordeelpakket bevat 4 hardcovers en vormen samen een compleet verhaal:

------------------

Een spagettiwestern in de geest van Sergio Leones The good, the bad and the ugly.

Amerika rond 1900. We zijn in Arizona, een van de zuidelijke staten van de Verenigde Staten, grenzend aan het mooie Mexico. We volgen de onnaspeurlijke avonturen van een zonderlinge meester in de rechten, de Engelsman Byron Peck. Vergezeld van zijn handlanger, de afschrikwekkende meneer Hoggaard, een Deen, doorkruist hij de woestijn op zoek naar een mysterieus document dat de loop van de Amerikaanse geschiedenis ingrijpend kan veranderen. Maar de bloedlinke Margot de Garine heeft hetzelfde doel, en zij gaat een onzalig verbond aan met een bende Mexicanen. Die lieden kennen God noch gebod, en het zijn vooral types zonder genade.

De Engelsman die niet van vuurwapens houdt is geschreven door Wilfrid Lupano (Alim de leerlooier, Het rechte pad, Moordenaar op maat, Krasse knarren).

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen