De Engelsman die niet van vuurwapens houdt 01: Chili met blauwe bonen

Artikelcode 117201
Wilfrid Lupano | Paul Salomone

Een 4-delig meeslepend verhaal van een ware helletocht in het Wilde Westen. Kleurrijke types gaan gezamenlijk op zoek naar een mysterieus document dat de loop van de Amerikaanse geschiedenis ingrijpend kan veranderen.
Scenario Wilfrid Lupano
Tekeningen Paul Salomone
Inkleuring Lorenzo Pieri
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789058858542
ISBN Softcover 9789463067447

Het is het einde van de negentiende eeuw. We zijn in Arizona, een van de zuidelijke staten van de Verenigde Staten, grenzend aan het mooie Mexico. We volgen de onnaspeurlijke avonturen van een zonderlinge meester in de rechten, de Engelsman Byron Peck. Vergezeld van zijn handlanger, de afschrikwekkende meneer Hoggaard, een Deen, doorkruist hij de woestijn op zoek naar een mysterieus document dat de loop van de Amerikaanse geschiedenis ingrijpend kan veranderen. Maar de bloedlinke Margot de Garine heeft hetzelfde doel, en zij gaat een onzalig verbond aan met een bende Mexicanen. Die lieden kennen God noch gebod, en het zijn vooral types zonder genade.

De Engelsman die niet van vuurwapens houdt, geschreven door Wilfrid Lupano (Alim de leerlooier, Het rechte pad, Krasse knarren), is een verhaal in vier delen.

1 beoordelen

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

r
01 Feb 2021
René
Perfecte mix van humor, avontuur en leuke plotwendingen. Dit alles in een leuke Western-setting met goede dialogen en mooie illustraties.