Cézembre: Boek 1 COLLECTORS EDITION

€49,95
Artikelcode 310713
Nicolas Malfin

Saint-Malo, augustus 1944, de oorlog woedt voort. Een oorlogsverhaal dat het lot van vier jongeren volgt en een doorslaggevend hoofdstuk uit het intense verhaal van de bevrijding van Frankrijk.
Scenario Nicolas Malfin
Tekeningen Nicolas Malfin
Inkleuring Meephe Versaevel
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 80
ISBN Hardcover 9789463066761

Verzamelaars en liefhebbers van het werk van Nicolas Malfin willen deze Luxe Collectors Edition ­absoluut niet missen!

- Luxe hardcover 'Cézembre' boek 1 met speciale covertekening
- Linnen rug
- Stofomslag
- Display
- 1 door Nicolas Malfin gesigneerde A4 ex-libris
- oplage slechts 100 exemplaren, genummerd, OP=OP! 

----------------------- 

Saint-Malo, augustus 1944, de oorlog woedt voort. Op de basis van het Franse eiland Cézembre probeert het Duitse leger de opmars van Amerikaanse troepen tegen te houden. Terwijl de strijd voor de bevrijding van hun stad aan de gang is, proberen de achttienjarige Ewan, en zijn vrienden Corentin, Marie en Théo zich bij het verzet aan te sluiten.

Een oorlogsverhaal dat het lot van vier jongeren volgt en een doorslaggevend hoofdstuk uit het intense verhaal van de bevrijding van Frankrijk.

Nicolas Malfin brengt niet alleen een stad die verwoest werd door vuur en staal opnieuw tot leven, maar evoceert ook de menselijke kanten van dit verhaal met veel emotie en precisie. Malfin (Golden City) is zowel scenarist als tekenaar van dit tweeluik. Met dit verhaal bewijst hij dat zijn tekenpen ook romantisch werk kan leveren.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen