Angel Wings 08: Anything goes LIMITED EDITION

€29,95
Artikelcode 119908
Romain Hugault | Yann

Van de Tweede Wereldoorlog naar de Koreaanse oorlog. Angel Wings is een avonturenreeks van de auteurs van De Nachtuil en Edelweiss.
Scenario Yann
Tekeningen Romain Hugault
Inkleuring Romain Hugault
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789464840315

Verzamelaars en liefhebbers van het werk van Romain Hugault willen deze Limited Edition ­absoluut niet missen!

- Hardcover 'Angel Wings' deel 8 met andere covertekening
- driehoek display
- oplage 444 exemplaren, OP=OP!

Februari 1954... In Korea is na vier jaar bloedige strijd een broze wapenstilstand getekend. De oorlog staat even stil voor duizenden GI's, maar de situatie is gespannener dan ooit en er dreigt zelfs een nucleair conflict. Intussen gaat het er op de Amerikaanse bases levendig toe... Ook al omdat Marilyn Monroe, op huwelijksreis in Japan met haar nieuwe echtgenoot, de beroemde honkballer Joe DiMaggio, een ommetje maakt via het "Land van de Ochtendrust" voor een bezoekje aan enkele legerkazernes om er het moreel van de troepen wat op te krikken... En met groot succes! Tijdens concerten en ontmoetingen met het publiek straalt haar ster voor de verlustigde blikken van de soldaten. Maar zou Miss Monroe ook niet een ideaal doelwit vormen om het moreel van Amerika een slag toe te brengen? Dat is buiten de koelbloedigheid van Marilyn zelf gerekend, voor wie, ondanks alle risico’s, “the show must go on”!

Angel Wings is een avonturenreeks van topduo Yann en Romain Hugault (ST EX, De Nachtuil, Edelweiss). Deel 8 is het (voorlopige?) einde van de serie.

Ook verkrijgbaar in diverse luxe uitgaves. KLIK HIER voor het overzicht.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen