Angel Wings 08: Anything goes ETOILE EDITION

€399,95
Artikelcode 119910
Romain Hugault | Yann

Van de Tweede Wereldoorlog naar de Koreaanse oorlog. Angel Wings is een avonturenreeks van de auteurs van De Nachtuil en Edelweiss.
Scenario Yann
Tekeningen Romain Hugault
Inkleuring Romain Hugault
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789464840421

Ben je Romain Hugault liefhebber en hou je van bijzondere dingen? Dan is deze zeer gelimiteerde Etoile Edition voor jou!

In samenwerking met Romain Hugault wordt één illustratie uit Angel Wings 8 uitvergroot naar een unieke IXXI-wandplaat van ongeveer 1,8 meter hoog en 1,4 meter breed! Deze enorme wandplaat bestaat uit zo'n 63 platen en wordt in een handige opbergdoos meegeleverd.

- Luxe hardcover 'ST EX' met andere covertekening
- Rode linnen rug
- IXXI wandplaat (140 x 180 cm)
- 1 door Romain Hugault gesigneerde A4 ex-libris
- oplage slechts 10 exemplaren, genummerd, OP=OP!

Februari 1954... In Korea is na vier jaar bloedige strijd een broze wapenstilstand getekend. De oorlog staat even stil voor duizenden GI's, maar de situatie is gespannener dan ooit en er dreigt zelfs een nucleair conflict. Intussen gaat het er op de Amerikaanse bases levendig toe... Ook al omdat Marilyn Monroe, op huwelijksreis in Japan met haar nieuwe echtgenoot, de beroemde honkballer Joe DiMaggio, een ommetje maakt via het "Land van de Ochtendrust" voor een bezoekje aan enkele legerkazernes om er het moreel van de troepen wat op te krikken... En met groot succes! Tijdens concerten en ontmoetingen met het publiek straalt haar ster voor de verlustigde blikken van de soldaten. Maar zou Miss Monroe ook niet een ideaal doelwit vormen om het moreel van Amerika een slag toe te brengen? Dat is buiten de koelbloedigheid van Marilyn zelf gerekend, voor wie, ondanks alle risico’s, “the show must go on”!

Angel Wings is een avonturenreeks van topduo Yann en Romain Hugault (ST EX, De Nachtuil, Edelweiss). Deel 8 is het (voorlopige?) einde van de serie.

Ook verkrijgbaar in diverse luxe uitgaves. KLIK HIER voor het overzicht.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen