Angel Wings 07: MIG Madness LIMITED EDITION

€29,95
Romain Hugault | Yann

Van de Tweede Wereldoorlog naar de Koreaanse oorlog. Angel Wings is een avonturenreeks van de auteurs van De Nachtuil en Edelweiss.
Scenario Yann
Tekeningen Romain Hugault
Inkleuring Romain Hugault
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789463068970

Verzamelaars en liefhebbers van het werk van Romain Hugault willen deze Luxe Editie ­absoluut niet missen!

- Hardcover 'Angel Wings' deel 7 met andere covertekening
- Miniatuur vouwvliegtuig
- oplage 444 exemplaren, OP=OP!

Winter 1952. Al meer dan twee jaar plaatst de Koreaanse oorlog Amerika tegenover het rode gevaar; de wereld staat op de drempel van een nucleair conflict... In het Koreaanse luchtruim overtroeft de Chinese luchtmacht, uitgerust met geweldige Sovjet-Russische Mig 15's, de Amerikaanse straaljagers boven "Mig Alley", waar een hevige luchtstrijd wordt uitgevochten. Ondertussen, in Florida, bestuurt Angela tele-geleide drone-doelwitten voor de opleiding van jonge rekruten, terwijl Rob zich heeft aangemeld als F9F-5 Panther-piloot aan boord van de USS Oriskany, een vliegdekschip dat patrouilleert in de Zuid-Chinese Zee. Zijn nieuwe, hoogst delicate missie is het lokaliseren en vernietigen van het wrak van de P2V-2 Neptune "Cape Cod", een spionagetoestel dat zopas is neergehaald door een Mig in vijandig gebied. Dat toestel is uitgerust met uiterst geheime elektronische apparatuur die absoluut niet in communistische handen mag vallen. Die dag vertrekt Rob, ondanks het lage wolkendek en slechte weer, voor een missie waarvan hij misschien nooit meer zal terugkeren...

Angel Wings is een avonturenreeks van topduo Yann en Romain Hugault (De Nachtuil, Edelweiss). Deel 7 is het begin van de derde cyclus.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen