Rei-Sen Pacific 01 DELUXE EDITION

€124,95
Olivier Speltens

Een driedelig verhaal over Japanse piloten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Van de auteur van 'De hel van het Oostfront' en 'Afrikakorps'.
Scenario Olivier Speltens
Tekeningen Olivier Speltens
Inkleuring Olivier Speltens
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 64
ISBN Hardcover 9789464841251

Verzamelaars en liefhebbers van het werk van Olivier Speltens willen deze Luxe Editie ­absoluut niet missen!

• Luxe hardcover 'Rei-Sen Pacific' deel 1 met speciale covertekening
• Linnen rug
• FIRST DAY PRINT boekenlegger (alleen bij eerste uitlevering)

• Schets- en informatiedossier
• 1 door Olivier Speltens gesigneerde A4 ex-libris
• Dibond wandplaat (32 x 49 cm) met ophangijzer
• Oplage slechts 35 exemplaren, genummerd, OP=OP!

In april 1942, enkele maanden na de brutale aanval van de Japanse Keizerlijke Luchtmacht op Pearl Harbor, is de stemming onder de Japanse piloten nog steeds opperbest. In Lae, Nieuw-Guinea, voeren Daisuke en Kenji hun opdrachten uit met het puikje van de Japanse luchtmacht. Maar er breken moeilijkere tijden aan, nu de Amerikaanse luchtmacht steeds sterker wordt en elke dag opnieuw Japanse stellingen bombardeert...

Rei-Sen Pacific is een driedelig verhaal over Japanse piloten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Geschreven en getekend door Olivier Speltens (De hel van het Oostfront, Afrikakorps).

1 beoordelen

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

9
09 May 2024
9e KUNST.nl
Olivier Speltens verblijdde ons in het verleden al met goed gedocumenteerde en prachtig getekende WOII epossen als Afrikakorps en De hel van het oostfront. In deze nieuwe trilogie onderhoudt hij ons over Japanse piloten in het oorlogstheater van de Stille Oceaan. Van een auteur die duidelijk een kick krijgt van het tekenen van technisch zo perfect mogelijk oorlogstuig en weidse gevechtstaferelen zou je niet verwachten dat ook zijn personages van vlees en bloed zijn, maar Speltens slaagt er wonderwel in om ons in te nemen voor zijn hoofdrolspelers. Een prachtige oorlogsstrip die iedereen met een fascinatie voor WO II zeker moet lezen.

https://9ekunst.nl/2024/05/06/kort-van-stof-april-2024/