Orion COMPLEET VERHAAL HC 01+02

€39,90 €35,00
Artikelcode 119115
Eric Corbeyran | Jorge Miguel

Orion is heerlijk tweedelig fantasy-avontuur, geschreven en getekend in de sfeer van de oude Storm-verhalen.
Scenario Eric Corbeyran
Tekeningen Jorge Miguel
Inkleuring
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 96
ISBN Hardcover 9789463064781

Orion is een compleet verhaal in 2 delen, getekend door Jorge Miguel (Shanghai Dream). Het verhaal ademt de sfeer van jaren '70 fantasy-avonturen zoals Storm.

Op een kleine planeet van het sterrenstelsel Orion zijn de mensen vergeten dat ze ooit afkomstig waren van de aarde. Ze ontwikkelden een beschaving met een kastenstelsel dat aan strenge regels gebonden is. Kolhen de krijger en Tryana de jageres verliezen de privileges van hun kasten en worden verkocht als slaven. Maar ze kunnen vluchten en komen in aanraking met mensen van een verre planeet...

1 beoordelen

4 sterren op basis van 1 beoordelingen

s
17 Jun 2021
Strip Tip
Op een kleine planeet van het sterrenstelsel Orion zijn de mensen vergeten dat ze ooit afkomstig waren van de aarde. Ze ontwikkelden een beschaving met een kastenstelsel dat aan strenge regels gebonden is.

In Boek 1 verliezen Kolhen de krijger en Tryana de jageres de privileges van hun kasten en worden verkocht als slaven. Ze weten echter te ontsnappen en komen in aanraking met mensen van een verre planeet…

Boek 2 gaat verder waar het eerste deel eindigde. De sfeer wordt grimmiger en er moeten keuzes worden gemaakt. Langzamerhand werkt het verhaal toe naar een explosieve climax. Net iets te voorzichtig wat ons betreft. Het tekenwerk is prima, het scenario mist echter een strakke spanningsboog.
https://www.striptip.nl/recensies/orion/