Mausart 02: Mausart in Venetië

€9,95
Artikelcode 213062
Thierry Joor | Gradimir Smudja

Mausart is een prachtig getekend sprookje over een muis met de unieke gave van het pianospel!
Scenario Thierry Joor
Tekeningen Gradimir Smudja
Inkleuring
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789463068673
ISBN Softcover 9789463068680

Niet zo lang geleden woonden Mausart en zijn familie nog in de piano van de officiële hofmuzikant van de koning van Oostenrijk. Maar de recentelijke bekendheid van de muis heeft zijn dagelijkse leven omver geworpen en inmiddels maakt hij een reis door heel Europa, waar hij heel wat meer ziet dan het eenvoudige toetsenbord van een piano. Hij beëindigt zijn concerttour in Italië en zijn laatste optreden brengt hem naar Venetië waar net het carnaval is begonnen…

Mausart is een prachtig getekend sprookje door Gradimir Smudja (Het Kunstbordeel, Vincent en Van Gogh, Op tijdreis door de schilderkunst)! Ieder deel is een compleet verhaal.

1 beoordelen

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

d
29 Nov 2022
De Boekenman
Na het eerste deel van Mausart wisten we het al; dit album heeft grafisch het potentieel om bij onze favorieten te horen. Nu doet tekenaar Smudja er nog een schepje bovenop met adembenemende totaalplaten vol details in een schilderachtige tekenstijl. We hebben werkelijk genoten van dit tweeluik en stiekem hopen we dat er gelijkaardige reeksen zullen verschijnen in de Silvester-stal!

https://www.instagram.com/deboekenman/