Een stil geloof in engelen (+stofomslag) (PRE-ORDER)

Fabrice Colin | Richard Guérineau | R.J. Ellroy

Graphic novel over een reeks wrede en complexe moorden in het kleine dorpje in Georgia in 1939. Gebaseerd op het inktzwarte verhaal van R.J. Ellory.
Scenario Fabrice Colin
Tekeningen Richard Guérineau
Inkleuring Richard Guérineau
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 112
ISBN Hardcover 9789463069861

Augusta Falls, een klein dorp in Georgia, 1939.Na het begin van de oorlog en de dood van zijn vader, schokken de onopgeloste en uiterst wrede moorden op jonge meisjes de kleine wereld van Joseph Vaughan. Op een dag vindt hij het verminkte lijk van een van z’n klasgenootjes. En dat is pas het begin… De ene moord volgt op de andere en stukje bij beetje wordt de bankschroef aangedraaid. De mensen van wie hij hield verdwijnen… Een onpeilbaar Kwaad is aan het werk…

Jaren later, wanneer de zaak lijkt te zijn opgelost, vertrekt Joseph naar New York.  Maar al gauw beginnen de macabere gebeurtenissen opnieuw. De jongeman gaat op zoek naar de moordenaar die hem al die tijd heeft achtervolgd.Fabrice Colin en Richard Guérineau bewerken niet alleen op briljante wijze het boek van R.J. Ellory, maar vertalen ook zeer geraffineerd de complexe emoties die een rol spelen in dit inktzwarte verhaal.

Dit boek verschijnt medio december 2022, maar is nu al te reserveren. Het boek wordt verzonden zodra het beschikbaar is.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen