Een paar stappen naar het licht 05: Het levensboek

Artikelcode 113105
Bruno Marchand

'Een paar stappen naar het licht' is een diepgaand avontuur, vergelijkbaar met de oorspronkelijke Blake & Mortimer-verhalen.
Scenario Bruno Marchand
Tekeningen Bruno Marchand
Inkleuring Bruno Marchand
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789463068222

Een uitzonderlijke onderzoekster! Marianne blijft haar familieverleden vol geheimen bestuderen en heeft vreemde kristallen ontdekt in een oude envelop die aan haar overleden vader was geadresseerd. Alleen al de nabijheid van deze kristallen roept bij haar sterke herinneringen op aan gebeurtenissen waar zij nooit bij is geweest. Het lijken de herinneringen te zijn van een man die zich in de Sovjet-Unie bevindt en die Engels spreekt... Meer heeft de jonge vrouw niet nodig om zich samen met haar vriend Peter Banning naar het dichtstbijzijnde vliegveld te begeven! Deze stukjes kwarts met verbazingwekkende eigenschappen leiden hen van Moskou naar de open zee bij Groenland, en uiteindelijk naar het wrak van een oorlogsschip dat op de bodem van de zee ligt begraven.

Een paar stappen naar het licht is een diepgaand avontuur, vergelijkbaar met de oorspronkelijke Blake & Mortimer-verhalen.

De complete reeks (boek 1 t/m 5) is tijdelijk ook samen verkrijgbaar in een voordeelpakket. KLIK HIER.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen