De pijl van Nemrod 05: Het boek

Artikelcode 211005
LF Bollée | Griffo | Mangin

De pijl van Nemrod is een sciencefictionmysterie die zich uitstrekt over tientallen eeuwen. Een compleet verhaal in 7 delen waarin verschillende tekenaars een andere tijdsperiode tekenen.
Scenario LF Bollée
Tekeningen Griffo, Olivier Mangin
Inkleuring
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789058857835

Het is al lange tijd het geheime werktuig van de machtigen der aarde: de pijl van Nemrod!

Het is 1965 en we bevinden ons op Harbor. Dat is een nagenoeg vergeten eilandje ergens in het noordelijk gedeelte van de Noordzee, ergens tussen Engeland, Nederland, Denemarken en Noorwegen. Schrijver Archibald Redmore gaat er aan land met maar één gedachte in zijn hoofd. Hij wil achterhalen hoe het in vredesnaam mogelijk is dat bijna twee eeuwen eerder een onbekende schrijver, Gabriel Slide, een verhaal heeft geschreven dat nagenoeg woord voor woord het verhaal is dat Archibald Redmore in 1965 heeft geschreven! Op die zoektocht naar de oplossing van dit raadsel stuit hij op een zekere Morgan Shepherd, de inzittende van Hadden, een ruimtestation in het jaar 2129. Bereidt Shepherd zich aan boord van de Hadden voor op zijn overlijden? Tot nu toe lijkt hij daar niet veel aanleiding voor te hebben, onder andere doordat hem feitelijk het eeuwige leven wordt gegarandeerd met die pijl van Nemrod.

Dit is het vijfde deel van deze niet te missen sciencefictionstrip, nog steeds geleid door LF Bollée en zijn stal eersteklas tekenaars. Voor dit deel heeft Griffo de toekomst getekend, terwijl Olivier Mangin de ‘swinging sixties’ van de vorige eeuw in Engeland en de rest van de wereld heeft verbeeld.

De pijl van Nemrod is een reeks van zeven delen waarbij iedere tijdsperiode getekend wordt door een andere tekenaar.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen