De pijl van Nemrod 04: De machine

Artikelcode 211004
LF Bollée | Griffo | Meddour

De pijl van Nemrod is een sciencefictionmysterie die zich uitstrekt over tientallen eeuwen. Een compleet verhaal in 7 delen waarin verschillende tekenaars een andere tijdsperiode tekenen.
Scenario LF Bollée
Tekeningen Griffo, Fabrice Meddour
Inkleuring
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789058857019

Hij heeft koningen gemaakt en gekraakt. Maar ook kunstenaars. Waaronder een zekere Leonardo Da Vinci…

Een konvooi karren ergens op het Franse platteland op weg naar een prestigieuze bestemming: Amboise, het paleis van Frans 1ste, dat aan de horizon opduikt. In één van de voertuigen een geniale grijsaard: Leonardo Da Vinci die nog niet weet dat op het eind van zijn reis zijn grootste geheim zal onthuld worden, dat tot dan toe in een van zijn werken, de Boodschap aan Maria, verborgen zat. Een geheim over een zekere pijl van Nemrod, waarvan men zegt dat die God zelf verwondde…

Elders, in 2157, vertelt Morgan Sheperd, de eerste bewaker van de Pijl, met het verhaal van zijn onsterfelijk leven het bloederige lot van dit mythische wapen. Hij vernietigde net zoveel mensen als hij verheerlijkte. In welke categorie zal Leonardo Da Vinci zich bevinden? Na de fascinerende tijd van mysteries komt het ogenblik van de eerste onthullingen!

De pijl van Nemrod is een reeks van zeven delen waarbij iedere tijdsperiode getekend wordt door een andere tekenaar.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen