Cosa Nostra 01: Mano Nera

€19,95
Artikelcode 110801
David Chauvel | Erwan Le Saëc

Maffia, Cosa Nostra, Camorra, Familie, Syndicaat...Dit is het verhaal over straatschoffies die over lijken gingen om hogerop te komen. Cosa Nostra is een reeks van 18 delen.
Scenario David Chauvel
Tekeningen Erwan Le Saëc
Inkleuring Scarlett
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789058852014

Dit is het verhaal van een natie. Een natie die de tweeënvijftigste staat wordt genoemd. Maffia, Cosa Nostra, Camorra, Familie, Syndicaat... Noem haar zoals je wilt. Het is ook het verhaal van de mensen die haar hebben gebouwd. Rothstein, Luciano, Lansky, Costello... Maar het is vooral het verhaal van hun stad: NEW YORK.

1909. In de krotten van Lower East Side leven de duizenden immigranten uit Italië onder het terreurbewind van de Mano Nera. Onder hen de jonge Alfonso Caponi, Francesco Castiglia en Salvatore Luciana, oftewel de toekomstige Capone, Costello en Luciano. Deze straatschoffies hebben maar EEN doel: een beter leven. En als er duizend dollar in zicht komt, zijn ze bereid alles te doen om dat fortuin te bemachtigen.

Cosa Nostra is een raamvertelling over de maffia in 18 delen. Ieder deel bevat tevens een dossier met achtergrondinformatie.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen