Cosa Nostra 02: De dood van Herman Rosenthal

€19,95
Artikelcode 110802
David Chauvel | Erwan Le Saëc

Maffia, Cosa Nostra, Camorra, Familie, Syndicaat...Dit is het verhaal over straatschoffies die over lijken gingen om hogerop te komen. Cosa Nostra is een reeks van 18 delen.
Scenario David Chauvel
Tekeningen Erwan Le Saëc
Inkleuring Scarlett
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789058852021

Dit is het verhaal van een natie. Een natie die de tweeenvijftigste staat wordt genoemd. Maffia, Cosa Nostra, Camorra, Familie, Syndicaat... Noem haar zoals je wilt. Het is ook het verhaal van de mensen die haar hebben gebouwd. Rothstein, Luciano, Lansky, Costello... Maar het is vooral het verhaal van hun stad: NEW YORK.

1912. Binnen de kleine wereld van de leerling-criminelen in New York doen een paar ambitieuze jongens van zich spreken. Onder hen Arnold Rothstein en Herman Rosenthal, twee bijzonder gewiekte joodse boefjes. Ze vissen in het troebele water van het New Yorkse politieke leven. Maar als Big Tim Sullivan, hun beschermer en mentor, zijn invloed verliest, wordt de situatie snel slechter... Het moment is aangebroken om partij te kiezen en niemand mag daarbij een vergissing maken...

Cosa Nostra is een raamvertelling over de maffia in 18 delen. Ieder deel bevat tevens een dossier met achtergrondinformatie.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen