Cosa Nostra 04: De weddenschap

€19,95
Artikelcode 110804
David Chauvel | Erwan Le Saëc

Maffia, Cosa Nostra, Camorra, Familie, Syndicaat...Dit is het verhaal over straatschoffies die over lijken gingen om hogerop te komen. Cosa Nostra is een reeks van 18 delen.
Scenario David Chauvel
Tekeningen Erwan Le Saëc
Inkleuring Scarlett
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789058852045

Dit is het verhaal van een natie. Een natie die de tweeenvijftigste staat wordt genoemd. Maffia, Cosa Nostra, Camorra, Familie, Syndicaat... Noem haar zoals je wilt. Het is ook het verhaal van de mensen die haar hebben gebouwd. Rothstein, Luciano, Lansky, Costello... Maar het is vooral het verhaal van hun stad: NEW YORK.

1918. Leland Turner is een dandy, levensgenieter en rokkenjager. Hij heeft alles wat hem tot een salonparasiet maakt. Zijn leven verandert ingrijpend wanneer hij achtereenvolgens Arnold Rothstein tegenkomt, de beroemdste gokker van de Verenigde Staten, en daarna een tweetal onbekende schooiertjes, die echter niet lang onbekend zullen blijven. Hoe ze heten? Meyer Lansky en Benjamin Bugsy Siegel...

Cosa Nostra is een raamvertelling over de maffia in 18 delen. Ieder deel bevat tevens een dossier met achtergrondinformatie.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen