Cosa Nostra 03: Hampton farms

€19,95
Artikelcode 110803
David Chauvel | Erwan Le Saëc

Maffia, Cosa Nostra, Camorra, Familie, Syndicaat...Dit is het verhaal over straatschoffies die over lijken gingen om hogerop te komen. Cosa Nostra is een reeks van 18 delen.
Scenario David Chauvel
Tekeningen Erwan Le Saëc
Inkleuring Scarlett
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789058852038

Dit is het verhaal van een natie. Een natie die de tweeënvijftigste staat wordt genoemd. Maffia, Cosa Nostra, Camorra, Familie, Syndicaat... Noem haar zoals je wilt. Het is ook het verhaal van de mensen die haar hebben gebouwd. Rothstein, Luciano, Lansky, Costello... Maar het is vooral het verhaal van hun stad: NEW YORK.

1916. Oorlog verscheurt het oude continent; een andere oorlog teistert de straten van de Lower East Side. Het is een oorlog om te overleven, om naam te maken en om groot te worden. Het leven van een beroepscrimineel bestaat uit hoogte- en dieptepunten. Het lot heeft meer dan ÈÈn verrassing in petto voor figuren als Lucania, Costello en Capone. Zij zullen door schade en schande wijs worden...

Cosa Nostra is een raamvertelling over de maffia in 18 delen. Ieder deel bevat tevens een dossier met achtergrondinformatie.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen