Uur U 13: Stupor Mundi BEURSEDITIE

€40,00
Duval | Pécau | Kordey

Uur U is een reeks verhalen waarin historische gebeurtenissen een andere draai krijgen. In dit deel: Wat als... Dzjengis Khan met zijn leger doorstootte tot Europa?
Scenario Fred Duval, Jean-Pierre Pécau
Tekeningen Igor Kordey
Inkleuring
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789463065030

Deze beurseditie werd vervaardigd voor Dutch Comic Con (maart 2019) en is gesigneerd door Igor Kordey Laatste exemplaren, dus OP=OP!

--------

- oplage: 50 exemplaren
- hardcover: Uur U 13
- luxe sleeve: gesigneerd
- ex-libris: gesigneerd

--------

Uur U is een reeks verhalen waarin historische gebeurtenissen een andere draai krijgen. Stupor Mundi is het vervolg en slot op UUR U 12: Het stepperijk.

1243. Nadat de Mongoolse ruiters van Dzjengis Khan het laatste christelijke leger hebben verslagen, heeft Europa zijn laatste hoop gevestigd op keizer Frederik II van Hohenstaufen, bijgenaamd "Stupor Mundi": hij die de wereld versteld doet staan. Aan hem zendt Ögedei Khan, die Dzjengis opvolgde, drie afgezanten om de Vrede der Dapperen voor te stellen. Op de lange weg die Karakorum van Palermo scheidt, wachten onze drie ruiters vele gevaren. Allerlei verborgen machten verzetten zich tegen de plannen van de Grote Khan en tegen een verbond tussen christenen en Mongolen.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen