Schatjes 04: In voor- en tegenspoed

€8,95
Arthur de Pins | Maïa Mazaurette

Ze zien er goed uit, ze zijn lief, ze zijn verleidelijk; gewoon om op te vreten. Arthur komt ze overal tegen, die schatjes.
Scenario Arthur de Pins, Maïa Mazaurette
Tekeningen Arthur de Pins
Inkleuring Arthur de Pins
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789463068765
ISBN Softcover 9789463068772

Dat vrouwen van Venus komen en mannen van Mars, is een onuitputtelijke bron van humor.

Verraad in het Koninkrijk der Eeuwige Singles: Arthur en Clara’s beste vrienden gaan trouwen. Althans, dat is de ­bedoeling. Van losbandige vrijgezellenfeesten tot ­verscheurde ­kledingstukken en gespannen kuisheidsgeloften. De ­voorbereidingen op het huwelijk verandert in een regelrechte nachtmerrie. Ze zeggen dat liefdesverhalen nooit goed aflopen, maar in dit ­verhaal beginnen ze net zo slecht...

Schatjes is een complete reeks van 4 delen, getekend door Arthur de Pins (Zombillenium, De Krabbenmars).

2 reviews

3,5 sterren op basis van 2 beoordelingen

d
29 Nov 2022
De Boekenman
De tekenstijl is apart, maar spreekt wel aan. De personages hebben enorme ogen en hun gezichten spreken boekdelen. Zo heeft deze reeks heel wat weg van een ‘vereuropeeste’ manga. De gags zijn grappig, lezen vlot weg, maar vooral de tekenstijl kunnen we smaken. Plezant voor jong en minder jong!

https://www.instagram.com/deboekenman/
c
28 Nov 2022
Cutting Edge
Veel grapjes over seks, maar (meestal) niet platvoers, wel spitsvondig en raak, geeft deze serie zijn eigen, unieke blik. Deze keer komen we meer te weten over hoe Arthur en Clara samenkomen, nadat hun beste vrienden trouwplannen bekend maken. De schattige tekeningen staan in leuk contrast met de soms harde grappen over relaties, liefdesperikelen en, ja hoor, veel seks.

https://www.cuttingedge.be/boeken-strips/strips/12119/stripfax-feb-2022/