Messara 02: Minos

€19,95
Artikelcode 213032
Philippe Bonifay | Jacques Terpant

Griekse tragedies en oude goden. In het drieluik Messara lees je over de reis van een jonge strijdster die de zeeën trotseert om de waarheid over haar afkomst te vinden.
Scenario Philippe Bonifay
Tekeningen Jacques Terpant
Inkleuring Jacques Terpant
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 48
ISBN Hardcover 9789463066402
ISBN Softcover 9789463066419

Het tijdperk van de grote Minos is voorbij. Met de reputatie van de Minotaurus die zijn prooien opwacht in zijn labyrint ligt het oude Kreta op sterven. “We moeten Minos doden!” Het complot verenigt de meest legendarische figuren uit de mythologie. Geschiedenis is in wording.

Philippe Bonifay (Zoo) en Jacques Terpant (Zeven Ruiters, De Verdwaalde Kapitein) laten hun heldin meespelen in een van de mooiste drama’s uit de oudheid: de legende van de Minotaurus. Theseus, Ariadne, Phaedra, Icarus... Messara komt ze allemaal tegen.

Messara is een historisch avonturenverhaal in 3 delen.

1 beoordelen

3 sterren op basis van 1 beoordelingen

9
16 Jun 2021
9e Kunst
Messara speelt zich af in de tijd van de bekendste Griekse mythes. De heldin uit de titel loopt op nogal gekunstelde wijze tal van grote namen uit de Griekse scène tegen het lijf. Hun dialogen buitelen hortend als stotend over elkaar heen. De Franstalige versie van dit album dateert van 1995. Interessant voor mensen die fan zijn van tekenaar Philippe Bonifay (van Zoo) en die willen zien wat voor een lange weg de man als tekenaar afgelegd heeft.