Kobijn COMPLETE VERHALEN 05 tm 09

€99,75 €69,95
Artikelcode 411228
Lewis Trondheim | Brigitte Findakly

De ongelofelijke avonturen van Kobijn gaan over alles en niks. Hij zwerft door steeds verschillende decors. Het geeft niet in welke tijd en waar de verhalen zich afspelen, Kobijn is altijd samen met zijn vrienden.
Scenario Lewis Trondheim
Tekeningen Lewis Trondheim
Inkleuring Brigitte Findakly
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's 240
ISBN Hardcover 9789463064811

Wie is die Kobijn nu eigenlijk helemaal? Zijn die verhalen wel zo ongelofelijk als iedereen zegt? Om de waarheid te zeggen: ja. echt waar. De ongelofelijke avonturen van Kobijn gaan over alles en niks. Kobijn zwerft door steeds verschillende decors. Hij gaat skiën, raakt in het Wilde Westen verzeild in een filosofische discussie die uiteindelijk uitmondt in een traditionele showdown en hij kruipt ook een keer in de huid van Robbedoes om een waanzinnige geleerde uit zijn kelder te helpen ontsnappen waar hij bijna ten prooi valt aan een andere waanzinnige die de wereld wil overheersen.

De rode draad in alle verhalen zijn de personages. Het geeft niet in welke tijd en waar de verhalen zich afspelen, Kobijn is voortdurend omringd door zijn vrienden onder wie Richard (die eigenlijk steeds van alles verkeerd doet) en Nadia (het meisje van zijn dromen, maar kan hij haar krijgen?).

  • 05 - Een nieuwe lente
  • 06 - Dr bij zijn
  • 07 - In de hel is elke dag hetzelfde
  • 08 - Het staat in de sterren
  • 09 - De deeltjesversneller
0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen