Kaasheld & Poephoofd 01: Kaasheld

Artikelcode 110002
Lamelos

Kaasheld, held van het volk, is de eerste Nederlandse superheld die zich niet schaamt voor zijn nationaliteit. Samen met sidekick Poephoofd trekt hij ten strijde tegen het absurdistische geweld van superhelden.
Scenario Lamelos
Tekeningen
Inkleuring
Formaat A 23 x 31 cm
Pagina's
ISBN Softcover 9789058851383

Kaasheld, held van het volk, is de eerste Nederlandse superheld die zich niet schaamt voor zijn nationaliteit. De Nederlandse vlag torend fier boven zijn hoofd uit. Samen met sidekicks Kaasplankje en Poephoofd trekt hij ten strijde tegen het absurdistische geweld van superhelden. Er moet tenslotte iemand voor het Nederlandse volk opkomen. OEOEOERHollands!

Kaasheld wordt getekend door het dynamische stripcollectief Lamelos, bestaande uit Aleks Deurloo, Jeroen Funke, Sam Peeters en Boris Peeters. Deze eerste bundel bevat pagina's die eerder voorgepubliceerd zijn in MYX Stripmagazine, P.I.M. en Zozolala. Maar in het album staat ook een nieuw kort verhaal waarin Kaasheld het opneemt tegen Aarsvijand. Ook hebben vijf gasttekenaars (Peter Pontiac, Erik Kriek, Marc van der Holst, Typex en Wasco) meegewerkt aan en reeks korte verhalen waarin Kaasheld een nieuwe sidekick zoekt.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen