Happy Campers 02: De ontdekking van de haring

€9,95
Veerle Swinnen | Dugomier | Eric Maltaite

Met 'Happy Campers' herbeleef je de geneugten van het één zijn met de natuur, van de tent die bij de minste windvlaag wegvliegt en van de hitsige avonturen na het aperitief...
Scenario Veerle Swinnen, Dugomier
Tekeningen Eric Maltaite
Inkleuring Eric Maltaite
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 48
ISBN Softcover 9789464841565

Met Happy Campers dompel je je onder in de natuur, voel je hoe je tent bij het kleinste zuchtje wind de lucht in vliegt en proef je de spanning in de lucht na de eerste borrel… Happy Campers is het stille genieten, maar vooral de luide bulderlach!

Of ze nu fan zijn van het onverslijtbare tweepersoonstentje, van de caravan met alles erop en eraan, van de quasi onbestuurbare touringcar, niets kan het enthousiasme temperen van deze moderne nomaden, zelfs niet de zeer twijfelachtige gemeenschappelijke toiletten. Ze staan te popelen om te chillen bij het zwembad en 's avonds een dansje te maken met buitenlandse campinggasten (en wie weet wat daaruit voortkomt).

Als je voeten bij de eerste zonnestraal naar slippers verlangen, als een blaffende hond als muziek in de oren klinkt, als genieten voor jou rijmt met caravan of als jij je overal thuis voelt, zolang de zon er maar schijnt: ga dan mee op reis met de Happy Campers en haal de zomer in huis!

Happy Campers is een humoristische reeks van vijf delen.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen