Happy Campers 01: Camping Mooizicht (PRE-ORDER)

€8,95
Veerle Swinnen | Dugomier | Eric Maltaite

Met 'Happy Campers' herbeleef je de geneugten van het één zijn met de natuur, van de tent die bij de minste windvlaag wegvliegt en van de hitsige avonturen na het aperitief...
Scenario Veerle Swinnen, Dugomier
Tekeningen Eric Maltaite
Inkleuring Eric Maltaite
Formaat B 22 x 29 cm
Pagina's 48
ISBN Softcover 9789463069847

Met Happy Campers herbeleef je de geneugten van het één zijn met de natuur, van de tent die bij de minste windvlaag wegvliegt en van de hitsige avonturen na het aperitief...

Of ze nu fan zijn van de tijdloze Canadees, de volledig uitgeruste caravan of de moeilijk te manoeuvreren camper, niets kan het enthousiasme van deze moderne nomaden temperen. Zelfs de zeer dubieuze gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen nemen ze ter harte, om daarna te chillen bij het zwembad en een dansje te maken met buitenlandse campinggasten.

Kunnen je voeten bij de eerste zonnestralen de roep van de slippers niet weerstaan? Rijmt voor jou gezelligheid met leerbruine vakantiegangers? En klinkt een blaffende hond als muziek in de oren? Sluit je dan aan bij de Happy Campers en beleef elke dag opnieuw zomerse avonturen!

Happy Campers is een humoristische reeks van vijf delen.

Deze titel verschijnt eind september 2022, maar is nu al te reserveren. Het boek wordt verzonden zodra het beschikbaar is.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen